Activiteiten voor kinderen

Onze muzikale activiteiten voor kinderen en tieners.

Futurgrooves organiseert muzikale activiteiten op woensdagen en zaterdagen tijdens het schooljaar, evenals initiatiecursussen voor kinderen tijdens schoolvakanties.


We geven een basisvorming in ritmiek door middel van praktijkgerichte cursussen, door van de schema van traditionele muziekcursussen af te wijken. Tijdens onze lessen beoefenen de kinderen hun skills en zijn ze altijd in contact met het instrument. Leren wordt op een leuke manier gedaan door middel van experimentatie. We willen de theorie overbrengen door het plezier van het spelen, creëren en delen van muziek vanaf de eerste momenten te combineren.

Kids DJing lesson

We zijn een jong en dynamisch team dat attent is aan de eisen van de jonge mensen. Ons doel is om onze verzamelde kennis, aan jongeren over te brengen en hen de sleutels te geven om hun eigen creativiteit te laten bloeien.


We willen muziek bevorderen, en in bredere zin de cultuur en passie van de schepping. We hebben ook waarden van sociale inclusie. Muziek is een groeps activiteit en moedigt ons aan om naar de mensen om ons heen te kijken. Het is geïnspireerd door mensen, de maatschappij, het vertelt een verhaal en wordt gedeeld.

futurgrooves dj lesson

Met onze activiteiten willen we de creativiteit van de jeugd stimuleren, en hen het vertrouwen geven om de uitdagingen en beproevingen te ondernemen die ze tijdens hun route zullen tegenkomen.


Het team biedt muziekale- en initiatiecursussen in productie vanaf 6 jaar door middel van diverse en leuke workshops zoals percussie, ritme, zang, gitaar, piano, DJ’ing en computerondersteunde muziek. De jonge leeftijd van de studenten vraagt om een aangepaste methode en dize is het ontdekking door experimentatie, de cursussen zijn gericht op de praktijk en het plezier van muziek.

Futurgrooves opent zijn deuren ook aan volwassenen met avondklassen en masterclasses.

ACTIVITEITEN

initiation musicales

Muzikale initiaties

6 – 12 jaar

Diverse muzikale activiteiten met betrekking tot muziek en lichaamsbeweging.

percussies

6 – 12 jaar

Initiatie percussies studenten oefenen verschillende percussie-instrumenten en creëren ritmische ensembles.

 

Piano lessons

Piano

6 – 12 jaar

Individuele pianolessen.

(op aanvraag)

Jazz/ Soul/ R’n’B/ rock stijlen

DJ lesson for kids

Dj’ing

9 tot 18 jaar

DJ’ing cursussen voor kinderen en tieners.

(deelnemers worden verdeeld onder leeftijdsgroep en niveau)

guitare lesson

Gitaar

12 – 18 jaar

Individuele lessen.

(op aanvraag)

cours de musique assistée par ordinateur

Productie cursusen

12 – 18 jaar

computerondersteunde muziekcursusen voor tieners.

(deelnemers worden verdeeld per leeftijdsgroep & niveau)

Workshops en masterclasses worden gegeven tijdens de schoolvakanties.